Antybiotyki

Leki, lekarze oraz metody leczenia

Re: Antybiotyki

Postautor: sub » sob lip 02, 2011 11:49 pm

ja dostalem unidox 2x200mg azitrox 3dni z rzedu przerwa i znowu 3 dni tak pulsacyjnie na 6 tyg. do tego nystatyne plus witaminy probiotyki w siodmym tygodniu mam odstawic i wziasc metronidazol przez tydzien i potem znowu ten sam zestaw jeszcze na 3 tyg po 10 tyg ponoc koniec a moj przypadek opisalem w poscie "nowy zarazony opis sytuacji prosba o porade". Co o tym sadzicie?
sub

Postautor: Anna56 » ndz lip 03, 2011 10:00 am

No Twoje leczenie wygląda dużo lepiej niż moje! Masz antybiotykoterapie mieszaną,a ta podobno jest najlepsza. Myślę,że warto się tego trzymać bo twój lekarz podszedł zdecydowanie bardziej kompetentnie do sprawy niż mój... Nie jestem doktorem,ale z tego co wyczytałam(a jest tego sporo) całkiem obiecująco to wygląda. Pozdrawiam i życze powodzenia w leczeniu.Jednocześnie prosze czasem o "raport":) z tego jak sie czujesz i jak przebiega kuracja.
Anna56

Postautor: sub » ndz lip 03, 2011 10:58 am

moje samopoczucie jest caly czas dobre nie mam w zasadzie zadnych objawow poza drobnymi "odchylkami" od normy ktore nie wiem czy spowodowane sa nawet borelioza ;o ugryzienie bylo niedawno i chyba jeszcze nie zdazyla sie u mnie rozwinac ta bakteria a dwa tyg od ugryzienia juz ladowalem antybiotyki wiec mam nadzieje ze calkowicie sie wylecze.
P.S Czy na tym forum jest tylko Anna?
sub

Postautor: Anna56 » ndz lip 03, 2011 11:04 am

" P.S Czy na tym forum jest tylko Anna? "
Na to wygląda,ze chyba tak :)
Anna56

Postautor: sub » ndz lip 03, 2011 2:24 pm

wymarle czy wszyscy sa zdrowi juz ;d wypowiedzialby sie jakis weteran przepraw z borelka ^^ udzielasz sie na jakims jeszcze forum innym?
sub

Postautor: Anna56 » ndz lip 03, 2011 2:56 pm

Nie.Czytam gdzie się da,ale tak aktywna jestem jedynie tutaj :) Myślę,ze zrzucając wszystkie info potrzebne dla mnie do jednego forum będzie mi łatwiej odszukać to co potrzebuję,a jednocześnie jest to skarbnica informacji dla innych.Szkoda tylko,i to bardzo,że tak nie wielu jest aktywnych użytkowników... :(
Anna56

Postautor: neki » pt sie 19, 2011 8:26 am

Czy Wy też mieliście takie osłabienie po antybiotyku?Tzn bolące stawy i niemoc w szybszym poruszaniu się?
neki

Poprzednia

Wróć do Leczenie Boreliozy