czy mogę zachorować po 20 latach od wystąpienia rumienia??

Jesteś nowy? Tu możesz się przywitać

Re: czy mogę zachorować po 20 latach od wystąpienia rumienia??

Postautor: kordek99 » śr wrz 28, 2011 8:51 pm

[quote="michal.pirat"]Nie, zła dieta może być powodem Twoich obiawów, najprawdopodobniej masz silny organizm i borelioza Cie nie niszczy, szczęściarz z Ciebie. Niektórzy tak maja że zanim choroba rozwinie sie na dobre zdążą umrzeć na coś innego w późniejszym wieku... taki los[/quote]
Dzięki za słowa otuchy, jednak nie ukrywam, że przeczytawszy kilka wątków, o tym co ta choroba potrafi na poważnie jestem wystraszony. Jestem umówiony na piątek z lekarzem od chorób zakaźnych. Spróbuję się też dostać do Instytutu Medycyny Wsi w Lublinie(mieszkam niedaleko)- tam leczą choroby odzwierzęce. Czy na tym etapie- po wynikach IgG jest sens robić jakieś inne testy?
kordek99

Re: czy mogę zachorować po 20 latach od wystąpienia rumienia??

Postautor: kier » czw wrz 29, 2011 7:12 am

U zakaźnika możesz poprosić o test potwierdzający Western blot, w Lublinie możesz zrobić koinfekcje, niemniej jednak przy braku objawów nie ma sensu leczenie antybiotykami.Musisz jednak miec świadomość, że kiedyś choroba może się zaostrzyć, wtedy możesz podjąć leczenie.
kier

Poprzednia

Wróć do Przedstaw się