Jagielski chory na borelioze?

Nie samą boreliozą człowiek żyje

Jagielski chory na borelioze?

Postprzez ania9 » Czw Sty 21, 2010 4:00 pm

Obilo mi sie dzis o uszy, ze pan Jagielski zaslabl a po przewiezieniu go do szpitala zostala stwierdzona borelioza, czy to prawda?
Swoja droga jaki ten swiat brutalny jest, jakis czas temu w programie rozmawiali o boreliozie a teraz takie klocki... no coz...
ania9

Dołączenie: Śro Paź 21, 2009 3:15 pm

Re: Jagielski chory na borelioze?

Postprzez magdzia » Pią Sty 22, 2010 9:17 am

Jak widać borelioza nie oszczędza nikogo, sama nie wiem czy się cieszyć czy martwić jak czytam, że zanane osoby chorują... z jednej strony smutno a z drugiej... może ktoś na poważnie zainteresuje się problemem i zobaczy, że krótka antybiotykoterapia nie zawsze wystarcza do 100% wyleczenia pacjenta eh, czas pokaże co to z nami wsyzstkimi będzie;)
magdzia

Dołączenie: Sob Sty 09, 2010 10:59 am

Postprzez Mars7 » Sob Sty 23, 2010 11:19 am

no niestety ale to prawda, tez gdzies to czytalem i troszke mi sie smutno zrobilo jak zoibaczylem, ze jego zona jest dermatologiem i.... i taka kaszanka, wyciagnela mu kleszcze i myslala ze wszsytko jest ok...
a pozniej do takiego dermatologa przychodzi osoba, ktora ma wielki rumień, dostaje cudowna masc, rumien schodzi, osoba idzie do domu a borelioza zaczyna sie powoli lecz systematycznie rozwijac i wyniszczac nasz organizm... cos paskudnie okropnego ale w takim kraju przyszlo nam zyc
Mars7

Dołączenie: Śro Paź 21, 2009 12:35 pm

Postprzez admin » Wto Sty 26, 2010 9:24 pm

A skąd macie takie informacje, może ktoś jakiegoś linka podesłać? Chętnie poczytam co tam się przytrafiło Panu Jagielskiemu, który kiedyś prowadził rozmowy na temat boreliozy i jej leczenia...
admin
Administrator

Dołączenie: Śro Paź 21, 2009 8:37 am

Powróć do Luźne rozmowy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości