Leczenie boreliozy prądami elektromagnetycznymi i ozonem

Leki, lekarze oraz metody leczenia

Leczenie boreliozy prądami elektromagnetycznymi i ozonem

Postautor: qwert » pn paź 11, 2010 6:47 pm

Witam wszystkich
Jestem na tej stronie pierwszy raz, chciałabym opisać swój przypadek odnośnie leczenia boreliozy innym sposobem niż terapia antybiotykowa. Chorowałam na boreliozę 3 lata z niepomyślnym skutkiem. W trakcie leczenia i nawet jeszcze przed zdiagnozowaniem, że to borelioza brałam antybiotyk wiele razy. Wiele razy robiłam badania i różnie wychodziły raz boreliozę wykrywano raz nie. Postanowiłam spróbować niekonwencjonalnych metod i trafiłam na namiary na leczenie prądami i terapią ozonową. Skorzystałam i nie żałuję, na początku nie wierzyłam że coś w ogóle może mi pomóc. Nadmieniam że miałam silne bóle głowy, do bóli głowy dołączyły się bóle stawów. Obecnie czuję się bardzo dobrze odzyskałam powera i co ważne nie boli głowa i stawy. Chce się żyć!!!!! Zachęcam do innych metod niż tradycyjne, bo po terapii antybiotykami tylko nabawiłam się grzybicy bo nikt nie pamięta o podawaniu pałeczek kwasu mlekowego.
qwert
qwert

Re: Leczenie boreliozy prądami elektromagnetycznymi i ozonem

Postautor: sylwestra85 » pn paź 11, 2010 9:13 pm

witam... zaciekawił mnie ten post bo leczę się bezskutecznie od roku na boreliozę antybiotykami... obecnie lecę na Duomox-ie wyniki igg i igm ciągle stoją w miejscu jak przed rokiem... w sumie mam już serdecznie dość wszystkiego a już w szczegolnosci tych antybiotyków!!!! objawy cały czas się utrzymują!!! chciałabym się coś więcej dowiedzieć o tej metodzie bo nie mam już zbyt wiele do stracenia, kasy i tak dużo już poszło na badania i leczenie także gorąca prośba napisz coś więcej o tych metodach... pozdrawiam
sylwestra85

Postautor: qwert » wt paź 12, 2010 9:35 pm

WITAM
Leczenie trwało mniej więcej około pół roku.Polegało na wysyłaniu prądów do mojego organizmu przez elektrody ręczne i stopowe, na specjalnych do tego urządzeniach Oprócz boreliozy wykryto mi inne drobnoustroje włącznie z grzybicą po antybiotyku. Zalecono mi dietę przeciwgrzybiczą. Oprócz prądów brałam także terapię ozonową, która polegała na pobraniu krwi, następnie ją ozonowano i podawano z powrotem do mojego organizmu. Można poczytać na necie o silnym działaniu bakterio, grzybo, wirusobójczym ozonu. Naprawdę polecam warto spróbować.
qwert

Postautor: sylwestra85 » śr paź 13, 2010 3:56 pm

no hej... dzięki bardzo za wyjaśnienie ale mogłabyś coś więcej mi powiedzieć o badaniach które są mi potrzebne żeby tam się dostać??? i gdzie mogłabym się udać? jak możesz podać mi jakieś namiary na takiego lekarza który w końcu mi pomoże? byłabym ci bardzo wdzięczna jakbyś napisała mi tak dokładniej na czym takie leczenie polega, czy to jest metoda bolesna, i jak długo takie leczenie może jeszcze potrwać??? z góry dziękuję i pozdrawiam :)
sylwestra85

Postautor: qwert » śr paź 13, 2010 8:11 pm

Hej
Nie musisz mieć żadnych badań dzwonisz, umawiasz się na wizytę. Podczas badania jest dr, który pielęgniarką wszystko zleca jakie badania mają wykonać. Nie tylko porządnie Cię zdiagnozują, ale i od razu masz niszczone drobnoustroje jakie wyjdą, że masz w organizmie. Metoda jest bezbolesna i bezinwazyjna.Ja robiłam kilka badań metodą Elisa i Western - Blota raz wychodziło, że mama borelię a raz, że nie i tak w kółko. Ja miałam różne diagnozy, nawet mi sugerowano chorobę SM, reumatyzm, byłam wykończona tymi bzdurnymi diagnozami. Chodziłam od lekarza do lekarza, w końcu sama po poczytaniu na necie o kleszczach, boreliozie, a że byłam kilkakrotnie ugryziona przez kleszcze, zaczęłam szukać innych metod i trafiłam na ten gabinet. Wracając do metody polega ona na tym, że diagnozują za pomocą biorezonansu komórkowego. Podchodzą do pacjenta całościowo, badają każdy narząd, nie sugerują się wynikami badań, jakie miałaś wykonywane wcześniej. Po przeprowadzonym badaniu, w narządach, które pracują nie prawidłowo ( a wyjdzie to podczas wstępnego badania) szukają przyczyny pod kątem różnego rodzaju drobnoustrojów.Od razu stwierdzono u mnie krętki borelii szybko i bezboleśnie. Nie tylko badają, ale gdy wyjdą jakieś drobnoustroje od razu jest terapia niszcząca, która polega na podawaniu prądów konkretnie na te drobnoustroje. Miałam zaleconą również terapię ozonową, która polega na pobraniu krwi (zestawy jednorazowego użytku) do tej krwi podawany jest ozon następnie oddają Ci krew już naozonowaną,. Ozon niszczy drobnoustroje. Jak się zdecydujesz napisz maila to wyślę Ci namiary na gabinet, gdzie się wyleczyłam.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony śr paź 13, 2010 8:27 pm przez qwert, łącznie zmieniany 1 raz
qwert

Postautor: piotr164 » śr paź 13, 2010 8:17 pm

W 2009r. zostałem ugryziony przez kleszcza.Zrobiłem testy Western blot, którego wynik był ujemny. Mój lekarz rodzinny stwierdził, że choruję na przewlekłe zmęczenie i skierował mnie na pobyt w sanatorium. Będąc w sanatarium w Busku Zdroju dowiedziałem się od jednej z kuracjuszek, że dzięki metodzie biorezonansu jej mąż w przeciągu jedynie pół roku został wyleczony z boreliozy. Po tych słowach postanowiłem skorzystać z tej metody leczenia. Na pierwszej wizycie zdiagnozowano u mnie obecość krętków Borrelii, zrobiono to za pomocą elektronicznego urzędzenia. Po serii zabiegów, z których skorzystałem w tym ośrodku (wziąłem 10 zabiegów i 10 zabiegów ozonowych) wszystkie moje dolegliwości ustąpiły. Bardzo się ciesze, że trafiłem do takiego ośrodka gdzie bardzo precyzyjnie likwiduje sie przyczynę choroby. Jest to leczenie na miarę XXI wieku. Wiem, że dzięki temu leczeniu nie straciłem zbyt wielu pieniędzy na chodzenie po wielu specjalistach, a co najważniejsze nie starciłem cennego czasu na walkę z chorobą.
piotr164

Postautor: elza1310 » czw paź 14, 2010 8:05 am

Witam,
Mój problem również wiąże się z boreliozą na którą choruję już od dłuższego czasu, antybiotyki nie działają i już tracę nadzieję na wyleczenie.Z waszych postów wynika że mam jeszcze szansę na życie bez bólu , dlatego podaję swojego maila ( eliza1310@wp.pl ) i proszę o kontakt gdzie mieści się taka klinika.
Z góry dzięki
elza1310

Postautor: agnieszka » wt paź 19, 2010 7:56 pm

witam

interesuje mnie leczenie boreliozy za pomocą prądu elektromagnetycznego. chcialabym prosic, jesli to mozliwe o przeslanie mi danych kliniki, w ktorej takie zabiegi sa wykonywane.

od czerwca lecze sie na borelioze bezskutecznie. bardzo prosze o pomoc

zalaczam pozdrowienia

aga
agnieszka

Postautor: kaarolek@vp.pl » pt paź 22, 2010 12:28 pm

Witam:) czy mógłbym prosic jakies namiary na klinke i jakies dodatkowe informacje? pozdrawiam:)
kaarolek@vp.pl
kaarolek@vp.pl

Postautor: maskadar1 » wt lis 02, 2010 5:51 pm

Witam ! Mógłbym prosić o namiary na taką klinike - maryon1@wp.pl - pozdrawiam , i z gory dziekuje .
maskadar1

Następna

Wróć do Leczenie Boreliozy