Mój sposób na wyleczenie się z boreliozy.
Na imię mam Tadeusz, jestem mieszkańcem gminy Stężyca w Pomorskim, , pracuję w Gdyni.
W 2007 roku, w kwietniu zostałem ukąszony (nie wiedząc o tym) przez kleszcza. W miesiącu maju 2007, zauważyłem rumień na lewej nodze. Żona moja przeczytała kilka publikacji prasowych i zasugerowała mi kontakt z lekarzem. Pierwsza wizyta u lekarza ze Spółdzielni Lekarskiej w Gdyni potwierdziła nasze przypuszczenia. Otrzymałem dawkę antybiotyku przez okres około 6 tygodni i pobranie krwi do badania na obecność bakterii boreliozy. Leczenie moje po zakończeniu brania antybiotyków dało niewielki rezultat na spadek obecności bakterii. Lekarz zalecił ponowne powtórzenie antybiotyku, po kilku tygodniach rezultat znowu był niewielki. Udałem się do Instytutu Medycyny Morskiej i Tropikalnej, skąd skierowano mnie do Szpitala Zakaźnego w Gdańsku. I znowu dostałem kolejną dawkę antybiotyku, co spowodowało dolegliwości wątrobowe, trzustki oraz wzrost poziomu mocznika we krwi.
W 2008 roku zacząłem poszukiwać lekarstwa i lekarza, który pomoże wyleczyć się z tej bakterii. Trafiłem do lekarza weterynarii, który specjalizuje się w leczeniu zwierząt z tej choroby. Zaproponował mi metodą homeopatycznego leczenia lekiem C-200 wyzbycia się bakterii boreliozy. Zacząłem odczuwać mały postęp w ilości zmniejszającej się ilości przeciwciał we krwi. Cały czas poszukując wiedzy o metodzie skutecznego i nieszkodliwego dla zdrowia sposobu wyleczenia, znalazłem opis urządzenia elektronicznego, skonstruowanego dla celów eliminowania m. in bakterii boreliozy z organizmu.
Urządzenie to skonstruowano w Szwajcarii przez lekarzy i we współpracy z Niemcami. Stosując metodę elektrolityczną, lekarze odkryli, że bakteria ta ginie podczas przepływu przez ciało człowieka mikroprądów o odpowiedniej częstotliwości, natężeniu i mocy. Jak najszybciej, tj. w roku 2009 sprowadziłem to urządzenie i po kilku seansach, trwających każdy po 38 minut zostałem całkowicie wyleczony! Wykonane przeze mnie badania krwi potwierdzają ten efekt. Jestem bardzo szczęśliwy, że wyleczyłem się z boreliozy, chętnie pomogę innym w uzyskaniu zdrowia. Dzięki temu urządzeniu wielu moich bliskich skutecznie wyleczyło się także z innych schorzeń: migreny, reumatyzmu.
Pracuję w centrum Gdyni, przy ul. 10 Lutego 2b / przy skrzyżowaniu z ulicą Świętojańską – kontakt ze mną 58 621 81 17 w godzinach 10:00-18:00 [poniedziałek-piątek].