autor: michal.pirat » śr wrz 28, 2011 5:42 pm
sub nie jestem lekarzem, a i oni do końca wszystkiego nie wiedzą i nie będą nigdy wiedzieć ,co komu jest... jeśli masz tylko nerwobóle, to nie martwiłbym się na zapas, każdy ma, miał i mieć będzie, chyba ze jakoś miewasz jest strasznie często... Cięzko mi coś powiedzieć... Też codziennie o tym myśle i zastanawiam sie co będzie za pół roku... rok, czy 10 lat... Mnie lekarka powiedziała ze moge biegać podczas abx, tak jak to robiłem wcześniej, byle bym sie nie forsował wiec biegam ruszam sie cały czas. Tak jak pisałem jakis czas temu ja oprócz rumienia i dziwnego śluzu w nosie, nie miałem do momętu brania abx żadnych objawów, teraz mnie coś kłuje, mięsnie mi drgają częściej niz przed ugryzieniem, bolały mnie troche nogi... nie mam pojęcia, czy to od abx, czy od bakterii, w ulotkach leków, pisze ze moga występować takie właśnie nie porządane objawy... więc mozemy zgadywać. Kier sugeruje krótkie leczenie.
Ja dodam od siebie ze doktor z Katowic ma mnie leczyć 6mc... mowiła ze wczesniej leczyła przez 3mc, ale część ludzi wracała spowrotem, a po 6mc już żadko kto wraca. Troche pewnie Cię postraszyłem... Ja sobie powtarzam, że nie ma tego złego co by nadobre nie wyszło, jeśli uda mi sie wyzdrowiec na pewno będe cenił sobie zdrowie i uważał na siebie, bo do tej pory, nie chodziłem po doktorach i miałem lekcewarzący stosunek do siebie, teraz patrze inaczej... Zdrowie to podstawa...