czy ktos ma podobna dolegliwosc?

Jakie badania warto wykonać przed podjęciem leczenia Boreliozy

czy ktos ma podobna dolegliwosc?

Postautor: sub » ndz lis 27, 2011 1:11 pm

Witam nie wiedzialem w ktorym dziale napisac post no ale powstal tutaj wiec: od mniej wiecej trzech miesiecy po przebudzeniu mam w ustach zeby oblepione biala wydzielina formujaca sie w takie specyficzne nitki ktore musze wrecz "wyciagac" kazdego ranka. Czy moze to miec zwiazek z zazywanymi lekami podczas choroby? czy ktos z was ma podobne problemy? Dodam ze nie zdaza mi sie pojsc nie myjac wczesniej dokladnie zebow na dodatek uzywam plynu listerine kazdego wieczoru wiec brak higieny nie wchodzi w gre. Moze to blachy problem ale nie jest to normalne wiec pytam moze ktos ma lub mial podobne problemy.
sub

Re: czy ktos ma podobna dolegliwosc?

Postautor: kier » ndz lis 27, 2011 5:54 pm

Często mi się to zdarza, niestety nie wiem co to może być, swego czasy myslałem, że to może grzybica, ale chyba nie.
kier

Postautor: michal.pirat » ndz lis 27, 2011 8:15 pm

ja w czasie abx dostałem łupierzu, a nigdy nie miałem, ciekawe czy to przez leki..
michal.pirat

Postautor: sub » pn lis 28, 2011 8:40 am

tez myslalem ze to moze miec cos wspolnego z grzybica ale wykluczylem to i wciaz nie wiem z czego to moze byc
sub

Postautor: Esperanza » czw mar 22, 2012 1:27 pm

A suplementujesz witaminę C? Weź sobie jedną tabletkę, ale nie połykaj, tylko ssij- i daj znać czy te "pseudonitki" są właśnie takie. Może to być kwas askorbowy z jakichś Rutinoscorbinów, Rutinacea czy Rutinostrong...
Esperanza

Postautor: rycerz » czw mar 22, 2012 10:40 pm

Jak wykluczyłeś grzybicę?
Łupież jest bardzo często od grzybicy.
Wpisz kod: KIQ663 aby otrzymać od 5 do 8% zniżki na piewrszy zakup w sklepie z ziołami www.iherb.com
Awatar użytkownika
rycerz

Postautor: anka32 » pt mar 30, 2012 1:46 pm

Polecam wizytę u lekarza, gdyż Twoje dolegliwości mogą być jednym z objawów dość poważnej choroby. W pierwszym etapie lekarz pewnie zrobi wymaz. Badanie kompletnie bezbolesne a da odpowiedź na zadane przez Ciebie pytanie.
anka32

Postautor: sub » sob mar 31, 2012 1:18 pm

post pisalem duzo wczesniej obecnie juz nie mam tego problemu ale byc moze ktos ma podobne dolegliwosci i przyda mu sie dyskusja ;)
sub

Postautor: MagRoz » pn kwie 02, 2012 9:46 pm

ale dowiedziales sie co bylo przyczyna tych bialych nitek?! czy samo przeszlo, wiec po problemie? ;)
MagRoz

Postautor: sub » pn kwie 02, 2012 11:02 pm

samo przeszlo i tak pozbylem sie tego problemu. Probowalem znalezc przyczyne ale nic logicznego nie przychodzilo mi do glowy jedyne co powiazalem to uzywalem plynu listerine (tego filetowego co niby na dziasla pomaga) a potem zmienilem na inny ale raczej nie byl to powod a potem zapomnialem o calej sprawie ale tego fioletowego juz nie uzywam ;p
sub

Wróć do Diagnostyka