Gdzie badacie koinfekcje

Wszystko na temat koinfekcji

Gdzie badacie koinfekcje

Postprzez ania9 » Nie Lut 21, 2010 11:48 am

Witam,
POwiedzcie mi prosze gdzie badacie swoje koinfekcie, ja do tej pory robilam to w lublinie jednak widze, ze w poznaniu tez mozna zrobic takie badania metoda pcr, jednak nie sa one zbyt tanie wiec zapytam czy warto wykonac tam te badania?
ania9

Dołączenie: Śro Paź 21, 2009 3:15 pm

Re: Gdzie badacie koinfekcje

Postprzez mariner » Śro Kwi 07, 2010 8:02 am

Ja też zawsze robiłem w Lublinie jednak w Poznaniu też robiłem PCR'a tylko nie pamiętam co to konkretnie było. Koinfekcje robi również dr T. Wielkoszyński, jeśli ktoś jest zainteresowany to z całą pewnością wygoogla jego stronę i umówi się na badania-ze swojej strony jak najbardziej polecam Pana doktora:)
mariner

Dołączenie: Nie Lis 01, 2009 8:56 pm

Postprzez zagubiona » Czw Paź 27, 2011 7:18 am

Patrzyłam na PCR w Poznaniu badnia które mnie interesują czyli na koinfekcje i inne ew choroby odkleszczowe-całe zestawy..
Cena 930 zł..
Strasznie dużo...

Ogólnie to wczoraj jeden kolega forumowicz przesłał link tam jest co nieco na temat PCR.
Polecam przeczytać
O teście PCR na stronie 4. tego artykułu:

http://www.borelioza.org/artykuly/poradnik.pdf
zagubiona

Dołączenie: Pią Paź 14, 2011 8:57 am

Postprzez wojtekkk » Nie Lis 20, 2011 10:54 am

kurcze nie mogę sobie przypomnieć gdzie jeszcze robią koinfekcje, jakiś instytut hmmm chyba w warszawie ale od moich ostatnich badań minęło kilka latek i nie pamiętam dokładnie;)
wojtekkk

Dołączenie: Sob Mar 06, 2010 1:47 pm

Powróć do Koinfekcje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości