Niechęć lekarzy do leczenia boreliozy

Leki, lekarze oraz metody leczenia

Re: Niechęć lekarzy do leczenia boreliozy

Postprzez admin » Czw Kwi 22, 2010 4:36 pm

myślę, że na podobne leczenie można liczyć w Polsce, oczywiście nie antybiotykami, których u nas nie ma ale odpowiednikami, doxy i azytro sa u nas dostępne tak że nie ma problemu
admin
Administrator

Dołączenie: Śro Paź 21, 2009 8:37 am

Postprzez tadeusz » Czw Sie 12, 2010 9:00 am

Mnie osobiście zastanawia niechęć lekarzy do naturalnych preparatów. W ogóle brak zainteresowania, a przecież wiadomo, że ekstrakty z ziół i różnych roślin nie mają skutków ubocznych. Pewnie najlepiej przepisać antybiotyk na 6 miesięcy i w tym czasie wybić większość bakterie boreliozy i przy okazji zrujnować cały organizm. Po takiej kuracji od razu może się przypałętać coś innego w cale nie mniej groźnego.
tadeusz

Dołączenie: Czw Sie 12, 2010 7:44 am

Postprzez wojtekkk » Czw Sie 12, 2010 6:43 pm

co Ty nie powiesz, ziołami to można sobie leczyć zapalenie jamy ustnej, brałem antybiotyki 18 miesięcy i mój organizm się trzyma, wsyzstkie wyniki w normie...
wojtekkk

Dołączenie: Sob Mar 06, 2010 1:47 pm

Postprzez asik » Wto Gru 07, 2010 8:35 pm

Czy ktoś zna dobrego lekarza leczącego boleriozę okolice Szczecina Poznania, Bydgoszczy, Gdańsk lub POMORZE.
Wiem, że jestem chora dopiero od wczoraj.
Bardzo proszę o pomoc w szukaniu lekarza, ponieważ bardzo źle się czuję.
asik

Dołączenie: Wto Gru 07, 2010 8:09 pm

Postprzez Irasia » Sob Sty 29, 2011 9:01 am

Ja jestem z Warszawy a leczę się u lekarza w Katowicach. Odległość niczemu nie przeszkadza. Pojechałam do niej tylko na pierwszą wizytę a dalej konsultowałam się telefoniczni lub przez skype. Recepty dostawałam pocztą.
Obecnie mija 14 miesiąc leczenie i już kończę. Czuję sie znakomicie, a objawy wszystkie zniknęły/
Irasia

Dołączenie: Pią Kwi 09, 2010 7:08 pm

Postprzez Irasia » Sob Sty 29, 2011 9:02 am

Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć to podaję kontakt gpei@poczta.fm
Irasia

Dołączenie: Pią Kwi 09, 2010 7:08 pm

Poprzednia

Powróć do Leczenie Boreliozy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości