Dobry lekarz w wawie

Jesteś nowy? Tu możesz się przywitać

Re: Dobry lekarz w wawie

Postprzez miodek » Pon Sie 16, 2010 7:58 pm

Sama sobie tych lekow nie zadozowalalam.
Nie wiem jaki to dobry lekarz. O polecanym naczytalam sie wielu opinii i pozytywnych i negatywnych. Więc nie wiem czy istnieje sensu stricto "dobry lekarz".
Mam kontrolę za 4 tyg.i zobaczę co wtedy lekarz chorob zakaźnych do ktorego chodzę zaordynuje.
miodek

Dołączenie: Czw Sie 12, 2010 11:12 am

Postprzez admin » Wto Sie 17, 2010 7:32 am

zrozum, że teraz jest czas w którym boreliozę możesz wyleczyć dość szybko, później będzie już tylko gorzej ale to Twoje zdrowie
co złego wyczytałaś o doktorze z warszawy?
admin
Administrator

Dołączenie: Śro Paź 21, 2009 8:37 am

Postprzez aga » Śro Wrz 01, 2010 10:19 am

Witam!!!

Mam na imię Agnieszka i właśnie leczę się już od 14 miesiecy u doktora Kurkiewicza notabene on sam ma neuroboreliozę więc doskonale wie o co chodzi ja przerobiłam już dwa szpitale neurologiczne w Warszawie i zawsze tą samą diagnozę stwardnienie rozsiane, jak się jednak okazało jest to nie sm, tylko klasyczna neuroborelioza dlatego tak ważne jest znalezienie dobrego lekarza ja w chwili obecnej po antybiotykoterapii , czyli rifampicylina 2x dziennie i do tego unidox 2x2 dziennie mogę powiedzieć, że jest super neurolog ostatnio stwierdził u mnie cudowne wyzdrowienie hehe żadnych zmnian ogniskowych w rezonansie magnetycznym i całkowity zanik niedowladu lewostronnego po prostu cud :) wlaśnie kończę już antybiotykoterapię i przerzucam się na ziółka. Polecam tego lekarza bo on mnie po prostu zaleczył i jestem bardzo mu wdzięczna bo teraz mogę biegać a już prawie nie chodziłam. A w szpitalu zakaźnym w Warszawie na Wolskiej nie chcieli nawet słyszeć o neuroboreliozie .

Pozdrawiam Aga
aga

Dołączenie: Wto Sie 31, 2010 8:03 am

Postprzez antek » Sob Paź 02, 2010 8:47 am

cześć, wiem, że leczenie "tradycyjne" w przypadku boreliozy nie sprawdza się, diagnostyka tradycyjna kieruje głównie na na tzw, leczenie tradycyjne, czyli lekarze: internista, dermatolog, zakaźnik, oni mogą skierować na ILADIS ale z reguły stosują terapię nieskuteczną, po której w efekcie i tak udajesz się na leczenie ILADIS.
Jeżeli natomiast od samego początku wykonamy diagnostykę WB, rtPCR, antygeny krętkowe, to prawidłowo wykonana kieruje do lekarza iladis.
jeśli szukacie pomocy w wawie to poleciłbym kontakt z nimi w pierwszej kolejności:
http://nzozjk.pl/index.php?option=com_c ... &Itemid=64
a.
antek

Dołączenie: Sob Paź 02, 2010 8:26 am

Poprzednia

Powróć do Przedstaw się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości