Proszę o pomoc

Jesteś nowy? Tu możesz się przywitać

Proszę o pomoc

Postautor: alina » wt lut 08, 2011 6:07 pm

Witam , mam na imię Halina.Mieszkam w 25-tysięcznym mieście niedaleko Białegostoku. W październiku miałam robiony test który wykazał że niby mam tą boleriozę i jej nie mam . Czuję się fatalnie. Nie będę zanudzać opisami swoich dolegliwości , bo pewnie doskonale je znacie z własnego doświadczenia. Mam pytanie- czy możliwe jest aby mieć boleriozę przez 18 lat? Podejrzewam ,że mam ją od 22roku życia(teraz mam 40 lat). Co się dzieje gdy osobę mająca boleriozę po raz drugi ugryzie zakażony kleszcz? I ostatnie pytanie -czy ktoś może mi polecić dobrego lekarza który zleci mi odpowiednie badania i potraktuje mnie poważnie ? Dodam ,że naprawdę czuję się okropnie i na pewno nie jest to kwestia innej choroby .Dziękuję , jeśli ktoś zechce odpowiedzieć na moje pytania.
alina

Re: Proszę o pomoc

Postautor: Baśka65 » pt lut 11, 2011 12:19 am

Witaj!
Też mam boreliozę od co najmniej 15 lat, chociaż badania tego bardzo długo nie potwierdzały - ale taka jest właśnie borelioza. Ja mieszkam 250 km od Białegostoku, ale leczę się właśnie w tym mieście. Trafiłam na wspaniałą lekarkę. Od kilku lat jeżdżę do "Eskulapa" na ul. Nowy Świat - do dr Puzanowskiej (przyjmuje we wtorki). Od miesiąca czuję się gorzej niż fatalnie i nie mogę się już doczekać wizyty i leczenia na Żurawiej. Znów odzyskam życie na 1,5 - 2 lata.
Baśka65

Postautor: alina » ndz lut 13, 2011 6:37 pm

Proszę o kontakt Baśkę 65.
alina

Postautor: wojtekkk » pn lut 21, 2011 12:25 am

zrób western blot w kierunku boreliozy, jeśli sam o siebie nie zadbasz to nikt za Ciebie tego nie zrobi...
wojtekkk

Wróć do Przedstaw się