Witam .Jestem nowa.

Jesteś nowy? Tu możesz się przywitać

Witam .Jestem nowa.

Postautor: alcia » pt gru 30, 2011 10:58 pm

Choruję na boreliozę przewlekłą ,nie wiem kiedy zostałam zakażona .zdiagnozowana rok temu. Od tego czasu druga antybiotykoterapia z kilkumiesięczną przerwą. Wszystkim towarzyszom niedoli życzę w Nowym Roku wyzdrowienia ,a jeżeli to nie możliwe , to lepszego samopoczucia . pozdrawiam . : -)
alcia

Re: Witam .Jestem nowa.

Postautor: kier » ndz sty 01, 2012 3:28 pm

Witam.
Czy możesz napisać jakimi lekami i jak długo byłaś i jesteś leczona ? Jakie masz objawy?
Pozdr.
kier

Postautor: syl.k » wt sty 24, 2012 11:18 pm

witam,
od marca 2011 walcze z objawami. do tego momentu 2012 styczen. nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac. mam ciage zawroty glowy, szumy w uszach, kolatania serca.... ciagle bole stawow, miesni, mrowienia rak i nog, omdlenia, zaslabniecia,paraliz ciala... itp itd . objawy przewleklej boreliozy. od 1 1 mcy chodzilam po lekarzach i nikt nic nie mogl stwierdzic, mialam 7-8 rtg, chodzenie po kardiologach, neurologach, branie lekow ktore nie pomagaly, dwa razy w szpitalu i nagle ktorys z lekarzy wpadl na ,,pomysl,, zeby zrobic badanie na boreliocze........... i mecze sie ...prosze pomoc . e-mail syl.k@onet.pl. gg 22298350
syl.k

Postautor: kier » śr sty 25, 2012 4:30 pm

Witam.
Co z tymi badaniami na borelkę ? Zrobiłaś je ?
Jeżeli nie, to wykonaj je jak najszybciej, najlepiej western blot.
Objawy są typowe dla borelki, ale musisz je potwierdzić badaniami, przez internet nikt nie postawi diagnozy.
Pozdr.
kier

Wróć do Przedstaw się